The 1st LK Cycling Training Camp Point to Point

 

Cycling Training Camp in Patras, 23-24/11/2019

“  Ένας στόχος χωρίς ένα προπονητικό πλάνο μετατρέπεται σε ευχή’’.

“ Προσπαθήστε να γνωρίσετε τα όριά σας και στη συνέχεια μην σταματάτε να τα υπερβαίνετε ”.

“ Δεν έχει σημασία το πόσο πολύ πρέπει να προπονηθείτε, αλλά το πώς να προπονηθείτε ”.

“ Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τί πρέπει να κάνετε στην προπόνησή σας, αλλά τί δεν πρέπει να κάνετε ”.

Ελάτε να προπονηθούμε όλοι μαζί…

Το Training Camp Point to Point στις 23-24/11/2019 είναι το πρώτο ποδηλατικό διήμερο που διοργανώνεται Πανελλαδικός με την μορφή των ετάπ. Η ιδέα είναι να διανύσουμε την απόσταση Πάτρας – Δελφών διαμέσου της ορεινής Ναυπακτίας και να επιστρέψουμε από την παραλιακή διαδρομή της Ιτέας.

Ο στόχος είναι να προσφέρει λύσεις και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή χειμερινή προετοιμασία και αφορά σε αθλητές, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την πολυπλευρικότητα της Δύναμης και της Αντοχής τους.

1ο ΕΤΑΠ

Η πρώτη διαδρομή έχει αφετηρία την Πάτρα στις 09.00πμ (στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου) και τερματισμό στους Δελφούς όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Πρόκειται για απόσταση 145km με 4.200 υψομετρικά.

Πιο αναλυτικά θα περάσουμε από την γέφυρα Ρίου – Αντιρίου, θα κατευθυνθούμε προς Ναύπακτο και στην συνέχεια θα διασχίσουμε την ορεινή Ναυπακτία για να καταλήξουμε στην Άμφισσα και μετά στους Δελφούς. 

Μερικά από τα πιο εκστατικά μέρη που θα περάσουμε θα είναι το Μοναστηριακό δάσος της Βαρνακόβης, το δρυόδασος των Πενταγίων, την τεχνητή λίμνη Μόρνου, τα Πεντεόρια και το δασικό σύμπλεγμα της Γκιώνας.

2ο ΕΤΑΠ

Την επόμενη ημέρα η διαδρομή θα ξεκινήσει από τους Δελφούς, θα περάσει από Αράχωβα, το ιστορικό Δίστομο, την Δεσφίνα, την Ιτέα, το Γαλαξίδι και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε παραλιακά προς την Πάτρα.

Το 2ο ετάπ είναι απόστασης 180km και 2.500 υψομετρικών

Κόστος συμμετοχής- Διαμονή

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ και συμπεριλαμβάνει:

  • Την διανυκτέρευση με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Ηνίοχος.
  • Αυτοκίνητο συνοδείας με τον μηχανικό Αυγερινό Κόκλα
  • Τροφοδοσία- υδροδοσία κατά την διάρκεια των προπονήσεων 

Η ημερομηνία του Training Camp πιθανόν να μεταφερθεί, εφόσον οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν. Η τελική οριστικοποίησή του θα ανακοινωθεί μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6944 848138 Λουκάς καταπόδης.

 

 

2 thoughts on “The 1st LK Cycling Training Camp Point to Point

Σχολιάστε