+WATT… Τα Συμπληρώματα των Πρωταθλητών

DSCF6691.

Στην εποχή μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με τον αθλητισμό. Αυτό, γιατί ο καθιστικός τρόπος ζωής και η κακή διατροφή δημιουργούν προβλήματα υγείας (καρδιόπαθειες, παχυσαρκία), και εμφάνισης. Το ωραίο σώμα έχει ιδιαίτερη σημασία στην εποχή μας για την επιτυχία σε όλους τους τομείς. Καλή υγεία συνοδευόμενη από ωραία εμφάνιση είναι το ζητούμενο για όλους μας. Και αυτά συνεπάγονται καλύτερη ποιότητα ζωής.

DSCF6688

Είναι σίγουρο ότι σήμερα η διατροφή μας είναι πολύ πλουσιότερη απ’ ότι παλιότερα. Από την άλλη πλευρά όμως, η αφθονία βιομηχανοποιημένων ειδών διατροφής και η άγνοια των βασικών αρχών διατροφής έχουν οδηγήσει μεγάλο τμήμα του πληθυσμού σε μη ισορροπημένη διατροφή.

Έτσι, παρατηρείται το φαινόμενο της πολύ πλούσιας τροφής σε θερμίδες και λίπη και της φτωχής ταυτόχρονα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα.

DSCF6672

Σαν συνέπεια, η θαυμαστή ανθρώπινη μηχανή, αδυνατεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιδόσεων του αθλητή κάτω του μετρίου και μακροχρόνια, την εμφάνιση διάφορων εκφυλιστικών παθήσεων.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να καλύψει κάποιος όλες του τις ανάγκες με συνηθισμένα τρόφιμα, μόνο που αυτόματα θα έπαιρνε τόσο μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, λίπους, χοληστερίνης, αλατιού, τεχνητών χρωστικών και συντηρητικών υλών, που θα επηρέαζαν σοβαρά την υγεία του. Επιπλέον η ποσότητα της τροφής που θα έπρεπε να καταναλώσει θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα ήταν πολύ πάνω από τις δυνατότητες του πεπτικού του συστήματος.

DSCF6686

Εδώ ακριβώς έρχονται να δώσουν τη λύση τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα συμπληρώματα διατροφής συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας μας και ενισχύουν τις αντοχές τού οργανισμού μας, εξασφαλίζοντας καλύτερες αθλητικές επιδόσεις, υγεία και μακροζωία.

Η ιδανική κατάσταση λοιπόν είναι μια υγιής και ισορροπημένη διατροφή που συμπληρώνεται από τα κατάλληλα , επιλεγμένα συμπληρώματα.

DSCF6689

Παρόλα αυτά, όταν γίνεται λόγος για συμπληρώματα διατροφής, το να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το μύθο μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο για την υγεία σας. Όλοι έχουμε ακούσει διαφημίσεις του στυλ, «Φτιάξτε το τέλειο σώμα!» ή «Μειώστε το λίπος γρήγορα και ανώδυνα!». Όλο αυτά μπορεί να ακούγονται πράγματι πολύ ωραία. Αλλά όλα είναι σχετικά.

Η σύγχρονη σειρά συμπληρωμάτων υγείας και fitness είναι τεράστια και μπορεί να σας μπερδέψει τόσο, ώστε να μην είστε σε θέση να ερευνήσετε και να αποφασίσετε ποιο είδος συμπληρώματος είναι το κατάλληλο για το σώμα σας.

DSCF6667

Έτσι, οι στόχοι της προπόνησής σας μπορεί να γίνουν ακόμα πιο δύσκολοι. Τα συμπληρώματα μπορεί να είναι αποτελεσματικά στο να σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να αυξήσουν τους ρυθμούς της καρδιάς σας και την πίεση του αίματος, ενώ άλλα μπορεί να μην φέρουν καθόλου αποτελέσματα.

Τα +WATT είναι συμπληρώματα διατροφής που απευθύνονται στους σύγχρονους ανθρώπους, σε όσους ενδιαφέρονται για την υγεία, την καλή φυσική κατάσταση και τη διατροφή τους. Περιέχουν φυσικά συστατικά σε μορφή εύληπτη και εύκολα αφομοιώσιμη από τον οργανισμό, χωρίς χημικά πρόσθετα. Για να παρασκευαστούν χρησιμοποιούνται οι καλύτερες και πιο αγνές πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες από τους ειδικούς.

DSCF6682

Προσωπικά, χρησιμοπoιώ αποκλειστικά τα συμπληρώματα της +WATT τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εφοδιάζοντας τον οργανισμό μου με τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, για τη σωστή ανάκαμψή του από την καταπόνηση των προπονήσεων μου, αλλά και για την καλή του λειτουργία.

DSCF6694

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συμπληρώματων διατροφής  +WATT στην Ελλάδα είναι η εταιρία του κου Γρηγόρη Φύτρου, GBF the Way to Win   o οποίος αποτελεί τον κυριότερο χορηγό μου στον δρόμο για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας στο Trento 2013, Italy.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα ‘’COLORI POSTO’’,  το οποίο διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία συμπληρώματων διατροφής +WATT και βρίσκεται στην οδό, Μαιζώνος 229 στην Πάτρα.

DSCF6692

Advertisement

2 thoughts on “+WATT… Τα Συμπληρώματα των Πρωταθλητών

  1. Λουκά, αυτά που γράφεις είναι πολύ σημαντικά και ιδιαιτέρως χρήσιμα. Θα πρέπει πραγματικά άνθρωποι σαν εσένα, γνώστες του αντικειμένου και προπονητικά και διατροφικά , να μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να ενημερώνουν σωστά τον κόσμο γιατί υπάρχει έντονη παραπληροφόρηση στον χώρο – και ειδικότερα στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, τόσο ως προς τη χρήση όσο και την ποιότητά τους. Προσωπικά, ως εκπρόσωπος της εταιρίας GBF Professional Sport Nutrition, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύ καλή μας συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και σου εύχομαι πάνω από όλα να έχεις καλή υγεία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s