Μαζί με το BikeMe στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Δρόμου στην Γαλλία 2012

Granfondo Golfe de Saint Tropez opens the European season

Granfondo Cannondale – Golfe de Saint Tropez is the first European UWCT qualifier of 2012. It is one of the granfondo events organized by Sport Communication and Top Club.

This Cyclosportif is better known as l’Epervier. Along with its new name comes a new departure city in the form of Saint Tropez which hosted the 25th edition.Granfondo Golfe de Saint Tropez takes off between the yachts and an impressive collection of celebrities. Last year this race was attended by Alain Prost, Richard Virenque, Bernard Darniche and Olympic champion Julien Absalon.

The master course is the official UWCT qualifier. Riders will have to do a 180km lap…

Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Δρόμου στην κατηγορία των Μάστερ, διεξάγεται στις 15 Απριλίου 2012 στην Γαλλία, δίνοντας την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα αποτελεί και το πρώτο Προκριματικό Κριτήριο για τον Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2012 στην Νότια Αφρική.

Με την αδιάλειπτη υποστήριξη των χορηγών μου, BikeMe και GBF +WATT, η προετοιμασία μου μέχρι στιγμής προχωρά επιτυχώς και συνεχίζεται με τη συμμετοχή μου στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο.  

Στην προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γαλλία, πρωταρχική σημασία έπαιξε ο αγώνας αντοχής  (πρώτης προτεραιότητας) που έτρεξα την 25η Μαρτίου 2012 στον Γύρο Θυσίας, καθώς επίσης και ο αγώνας αντοχής (δεύτερης προτεραιότητας) που αγωνίστηκα μία εβδομάδα μετά στις 31 Μαρτίου στη Νεμέα.

Οι 5 πρωτοπόροι των αντίστοιχων κατηγοριών του Κυπέλλου Αντοχής ΠΕΠΑ:
Λ.Καταπόδης, Κ.Πολυχρονοπούλου, Ι.Δαλέζιος, Γ.Νίνης, Σ.Σονικιάν
ΝΕΜΕΑ 2012.

Ο Γύρος Θυσίας αξιολογήθηκε ως πρώτης σημασίας αγώνας, διότι τα μορφολογικά χαρακτηριστικά της διαδρομής του ταιριάζουν με τις κλασικές διαδρομές των  Παγκοσμίων Κυπέλλων όπως το επικείμενο στη Γαλλία.

World Cup France

Είναι πολύ σημαντικό να εξειδικεύετε τις προπονήσεις σας και να εκμεταλλεύεστε την ωφέλεια των αγώνων εκείνων που ταιριάζουν και συνδέονται με τον αγώνα Στόχο σας.

Προφανώς θα αναρωτηθείτε, τί σημαίνει ακριβώς Eξειδίκευση στις προπονήσεις;

Η Eξειδίκευση στην προπόνησή σας δεν σημαίνει επουδενί να προσθέτετε »ένα σωρό» δύσκολα Intervals και να γυρίζετε στο σπίτι σας εξαντλημένοι.

Εξειδίκευση σημαίνει, να δημιουργείτε την ποιότητα στην προπόνησή σας, που να είναι εφάμιλλη των δύσκολων συνθηκών που ενδεχώμενα θα αντιμετωπίσετε σε έναν αγώνα.

Για παράδειγμα, μία προπόνηση Ισχύος (σπριντ) συστήνεται να γίνεται πάντα μετά από ημέρα ξεκούρασης, για να μπορέσει ο οργανισμός του αθλητή να ανταποκριθεί νευρομυ’ι’κά στο μέγιστο της ικανότητάς του. Τί μπορεί να συμβεί όμως όταν χρειαστεί να σπριντάρετε μετά από συσσωρευμένη κόπωση, στο τέλος ενός τετράωρου αγώνα;

Σκεφτείτε…

Οι προπονήσεις σας πρέπει να αποτελούν τη συνέχεια των αγώνων σας και οι αγώνες σας, την εξέλιξη των προπονήσεών σας.

Η σταθερή υποστήριξη το  BikeMe σε κάθε ποδηλατικό μου βήμα, με οδηγεί αυτή τη φορά να συμμετάσχω στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς, διεκδικώντας την πρόκρισή μου για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Νότια Αφρική.

BikeMe

Το Support μου στη μεθαυριανή αποστολή, είναι ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος αποτελεί το δεξί μου χέρι σε όλες τις ποδηλατικές διοργανώσεις που αγωνίζομαι εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο Κώστας Τριαντφυλλίδης κατά την διάρκεια του support στον Γύρο Θυσίας 2012

Advertisement

2 thoughts on “Μαζί με το BikeMe στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Δρόμου στην Γαλλία 2012

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s